3.6.0 3.5.0 3.4.0 3.3.0 3.2.2 3.2.1 3.2.0 1. M/H Series 2. A Series 3. E Series 4. P Series Korean English Chinese Czech Dutch French German Hungarian Italian Japanese Polish Portuguese Spanish
3.6.0 3.5.0 3.4.0 3.3.0 3.2.2 3.2.1 3.2.0 1. M/H Series 2. A Series 3. E Series 4. P Series Korean English Chinese Czech Dutch French German Hungarian Italian Japanese Polish Portuguese Spanish

Gyári visszaállítás

image2024-3-7_16-32-48.png

A gyári visszaállítás funkcióval törölheti a robotra mentett összes felhasználói adatot és naplót. A gyári visszaállítás végrehajtása után az adatbázis, a naplófájlok, a Workcell-elemek és a feladatfájlok törlődnek.

  1. Érintse meg a Settings Module (Beállítások modul) gombot a főmenüben, és válassza a Factory Reset (gyári visszaállítás) lehetőséget.

  2. Az összes adat törléséhez érintse meg a Reset (Visszaállítás) gombot. A naplófájlok szelektív törléséhez érintse meg a Törlés gombot.

  3. A gyári visszaállítás befejezése után újra kell indítani a rendszert.