3.6.0 3.5.0 3.4.0 3.3.0 3.2.2 3.2.1 3.2.0 1. M/H Series 2. A Series 3. E Series 4. P Series Korean English Chinese Czech Dutch French German Hungarian Italian Japanese Polish Portuguese Spanish
3.6.0 3.5.0 3.4.0 3.3.0 3.2.2 3.2.1 3.2.0 1. M/H Series 2. A Series 3. E Series 4. P Series Korean English Chinese Czech Dutch French German Hungarian Italian Japanese Polish Portuguese Spanish

Obnovení továrního nastavení

image2024-3-7_16-32-48.png

Funkci obnovení továrního nastavení lze použít k odstranění všech uživatelských dat a protokolů uložených v robotu. Po obnovení továrního nastavení se odstraní databáze, soubory protokolů, položky pracovních buněk a soubory úloh.

  1. Klepněte na tlačítko Settings Module v hlavní nabídce a vyberte možnost Factory Reset.

  2. Chcete-li odstranit všechna data, klepněte na tlačítko Obnovit. Chcete-li selektivně odstranit soubory protokolu, klepněte na tlačítko Vymazat.

  3. Po dokončení obnovení továrního nastavení je vyžadován restart systému.