Funkcja przywracania ustawień fabrycznych umożliwia usunięcie wszystkich danych użytkownika i dzienników zapisanych w robocie. Po zakończeniu przywracania ustawień fabrycznych baza danych, pliki dziennika, elementy komórki roboczej i pliki zadań są usuwane.
-
Dotknij przycisku Ustawienia modułu w menu głównym i wybierz opcję Przywróć ustawienia fabryczne.
-
Aby usunąć wszystkie dane, dotknij przycisku Reset. Aby selektywnie usunąć pliki dziennika, dotknij przycisku Wyczyść.
-
Po zakończeniu przywracania ustawień fabrycznych wymagane jest ponowne uruchomienie systemu.