Ustawianie i wyłączanie blokady hasła.

Obowiązkowe   ŁATWE   1 min  

image2023-5-15_15-5-39.png


Podczas zmiany różnych ustawień po instalacji robota proces może być kłopotliwy, ponieważ system stale żąda wprowadzenia hasła.

W takim przypadku wprowadź hasło w menu Ustawienia > Hasło bezpieczeństwa. Jeśli system zażąda podania hasła, gdy hasło nie zostało zmienione, wprowadź następujące hasło.

  • admin

Dotknij przełącznika Blokada hasła, aby wyłączyć funkcję Blokada hasła. Następnie wszystkie funkcje blokady hasła zostaną wyłączone do czasu ponownego uruchomienia kontrolera.

image2023-5-15_15-9-1.png

Uwaga
  • Po zakończeniu konfiguracji systemu przez administratora należy ponownie włączyć funkcję blokowania hasła, zanim użytkownik rozpocznie obsługę systemu.

image2023-5-15_15-9-19.png