Funkci obnovení továrního nastavení lze použít k odstranění všech uživatelských dat a protokolů uložených v robotu. Po obnovení továrního nastavení se odstraní databáze, soubory protokolů, položky pracovních buněk a soubory úloh.
-
Klepněte na tlačítko Settings Module v hlavní nabídce a vyberte možnost Factory Reset.
-
Chcete-li odstranit všechna data, klepněte na tlačítko Obnovit. Chcete-li selektivně odstranit soubory protokolu, klepněte na tlačítko Vymazat.
-
Po dokončení obnovení továrního nastavení je vyžadován restart systému.